Bijeenkomst A3 Jaarplan

Sector: Overig
Niveau:
Plaats: Waalwijk
Solliciteer

Beschrijving

Event: Bijeenkomst A3 Jaarplan

Duur: 3 trainingsavonden van 3 uur

Locatie: Waalwijk

?

Wilt u een overzichtelijk daadkrachtig Jaarplan 2013/2014 hebben? Schrijf dan in op deze training! Met de door TNO ontwikkelde A3 methodiek behoren `dikke' jaarplannen tot het verleden!


De betekenis van het INK-managementmodel voor uw organisatie is in ??n A3-tje te vangen. Als u tenminste de kunst verstaat u te richten op de zaken die er echt toe doen. Die kunst is tot een gedragen jaarplan te komen en uitvoering van dat plan te garanderen door de dialoog met elkaar aan te gaan. De A3 methodiek vormt een duidelijke agenda voor uw managementgesprekken. Uw managementinformatie wordt daarmee gericht naar uw sturingsbehoefte om daarmee de M-factor, vertaald in leiderschap, in de jaarplancyclus effectief en effici?nt tot zijn recht te laten komen.


De A3 methodiek wordt momenteel breed geadopteerd als een innovatieve aanpak om invulling te geven aan de ontwikkeling van een one paper strategy.? Uw jaarplan op ??n A3-tje!


U leert tijdens deze korte training stap voor stap uw jaarplan om te zetten in een resultaatgericht en levend document, dat ook daadwerkelijk wordt gebruikt om gerichte acties aan te sturen en te monitoren. Het plan wordt daarmee zichtbaar vanuit de missie en de visie van uw organisatie geformuleerd en laat dat op alle managementniveaus zien. U gaat concreet en resultaatgericht met de innovatieve A3 methodiek aan de slag. Aan bod komen de drie pijlers van de A3 methodiek: het A3 jaarplan, het A3 managementgesprek en A3 digitaal. Daarnaast komen de effecten van de A3 methodiek in termen van richting, consistentie, samenhang, feedback en commitment aan bod.


De bijeenkomsten vinden plaats bij Hotel Waalwijk op:

 • Maandag 25 maart, 18.30 uur 21.30 uur

 • Dinsdag 9 april, 18.30 uur 21.30 uur

 • Maandag 22 april, 18.30 uur 21.30 uur


 • Daar waar deelnemers behoefte hebben aan een klankbord tussen de bijeenkomsten kan er ?telefonisch/digitaal overleg met de trainer van TNO plaatsvinden. Aan het eind van de training heeft u het A3 van uw eigen organisatie.

  De kosten van deze trainingsdagen bedragen:

 • 475 exclusief btw per persoon, hierin zit inbegrepen (koffie, thee, iets fris en versnapering tijdens de training)

 • Inclusief sjabloon voor het maken van het A3 Jaarplan


 • Niet inbegrepen in deze training:

 • Het boek A3 methodiek van 33,95

 • Het laten opmaken van uw A3 in de huisstijl van uw organisatie. TNO kan tegen meerkosten deze dienst verlenen.


 • De training wordt verzorgd door Jean-Pierre Thomassen, Managing Consultant bij TNO Management Consultants. Hij is meer dan 20 jaar organisatie-adviseur en heeft in de loop van de jaren voor een groot aantal organisaties opdrachten verricht.


  U kunt zich inschrijven door een email te sturen naar [Click Here to Email Your Resum?]. Voor nader informatie kunt u contact opnemen via 06-34049770

  ?

  Keywords: management, jaarplan, ondernemingsplan, A3, INK-managementmodel

  Terug naar overzicht

   
  goto E-Smart.nlgoto Beheren